I höst älskar jag vida byxor/This autumn I love wide pants

Jag har precis beställt ett par vida svarta byxor från Me&I. Tidigare hade jag alltid vida byxor men det är säkert 15 år sen sist så det ska bli så himla kul att styla dem med den stilen jag har nu. Det ska bli så kul att styla dem men den stilen jag har nu. Gillar ni vida byxor?

—————————————-

I just ordered a pair of wide black pants from Me&I. Previously I always wore wide pants but it is probably 15 years since last so it will be so much fun to style them with the style I have now. Here comes a little inspo how I think. Do you like wide pants?

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s