New year, new love?

index
Ja inte för mig alltså 🙂 . Jag har min älskling. Utan jag kom precis att tänka på min vän. Ja det är faktiskt en vän, jag kallar henne Malin här för att inte hänga ut henne 😉 .
Malin har under året provat diverse datingsajter med varierande resultat. Men en sak är säkert, hon har haft så himla kul! Att jag vet det är på grund av att det är en väldigt nära vän och vi delar det mesta 😉 . Hon har träffat massor av intressanta människor och en del vänner för livet som hon annars aldrig hade mött. Det är så intressant att lära känna en människa utan att veta vem det egentligen är. Tänk att man till och med kan bli kär utan att ens har mötts. Då känns det som att det finns något djupare än bara yta. Sen är det klart, kemin måste ju finnas när man väl ses. Och det vet man ju aldrig förrän första blinddaten .Så letar du efter kärlek eller vänskap tycker jag absolut att du ska prova. Du har ju inget att förlora!

Har du någon erfarenhet av blinddating? Lyckad eller inte?

Fotnot: Malin har hittat kärleken så de små anekdoterna är nu ett minne blott 🙂

——————————–

Well not for me then. I have my hubbs. I just got to think of my friend. Yes, it is actually a friend, I call her Malin here to not hang her out 😉 .

This year Malin has tried various dating sites with varying results. But one thing is for sure, she’s had so much fun! I know this because it’s a very close friend and we share most things 😉 . She has met lots of interesting people and some friends for life as she would otherwise never have met. It is so interesting to get to know a person without knowing who it really is. It’s cool that you even can fall in love without actually have met. But of course, you need that chemistry. And that you will never know until the first blind date. So, are you looking for love or friendship I absolutely think you should try. You have nothing to lose!

Have you any experience of blind dating? Successful or not?

Footnote: Malin has found love and the little anecdotes are now just a memory

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s