Finally I got it back

11417374_579806742157282_1895985447_nOr actually I got a new one. When I was in Stockholm a couple of weeks ago I left my pochette in the LV store. Hoping to get a repair. And today I got the a new pochette. Love it. I really missed it and thinking of getting another one in damier ebene. It such a useful piece.

————————–

Oh, äntligen fick jag tillbaka min pochette som jag lämnade i LV butiken härom veckan. Eller rättare sagt, jag fick en ny. Ny snygging som producerades vecka 19 2015. Nu märker man verkligen vilken patina min gamla hade fått. Gillar egentligen vachettan när den är lite använd och mörkare. Men nu ska jag njuta utav denna sköning.

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s