Take me to Paris

paris

NEW in from Klinton Collection! This is the Paris and Mini Paris bracelet. The Paris comes in matte silver chain w/light pink stone or matte gold w/clear stone. The Mini Paris comes in gun metal w/ clear stone. Gold Paris and Mini Paris is avalible now for 39USD and 32USD. The silver Paris will be avalibel soon ♥ . To order; send me an email at: teamklinton@yahoo.se . World wide shipping for just 6USD. xoxo ♥

———————————

Nytt in på Klinton Collection! Paris och Mini Paris bracelets. Paris kommer i matte silver med ljusrosa sten eller matte guld med klar sten. Mini Paris kommer i gun metal med klar sten. Guld Paris och Mini Paris finns att beställa nu. Silver Paris kommer snart att finnas tillgänglig. Pris: Paris 350:- och Mini Paris 290:- (fri frakt inom Sverige). För att beställa sänd en epost till teamklinton@yahoo.se . Kram ♥

2 reaktioner på ”Take me to Paris

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s