The Hunt

IMG_1189.JPG

IMG_1191.JPG

The hunt for the perfect foundation continues. This time I’m testing the Fit Me! from Maybelline. I got the no 125 Nude beige. Hope this one, is the one ♥

Hope you had a great day. xoxo

————————————-

Jakten på den perfekta foundation fortsätter. Jag var inte speciellt nöjd med min Infallible från Loreal som jag fick rekommenderad efter att jag gjort ett test på Kicks. Jag tycker inte att den gick in i huden, samtidigt som den blev väldigt torr på något ställe. Svårt att beskriva. Och dessutom hade jag fått en alldeles för gul nyans. Nu satsar jag på Nude beige nr 125 från Maybelline och hoppas på att detta är den rätta!

Hoppas du haft en finfin dag. kram

3 reaktioner på ”The Hunt

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s