Erin vs. Louis

10802421_310098245850418_1519648248_nErin-Condren-Life-Planner-Review1month-at-a-glance-Erin-Condren

Jag är så himla less på att inte ha min kalender och anteckningar på samma stället. Precis när jag kommer på något vill jag kunna skriva ner det. Nu har jag hittat ett alternativ, det är Erin Condrens life planner. Det känns som om den är skänkt från gudarna. Planering, anteckningar, organisation. Allt i ett! Problemet, den är galet stor. Som en tjock tung iPad typ. Hmm, tål att tänkas på.

Business-A5-148x210-2015

Alternativet?! En pärm från Louis Vuitton där jag kan fästa min vanlig A5-kalender. I sånna fall får jag försöka göra den mer anpassad för mina behov. Jag vill kunna dela upp mina dagar i jobb, KC, YouTube/Blogg, barn, familj osv. Så det blir att tänka till i sånna fall. Sen älskar jag månadsöversikten som är i Erin Condrens life planner. Men det måste ju kunna gå att göra en variant på den också 🙂 .

Är det någon som provat Erin Condrens life planner?
——————————————-
I don’t know what to do. Shall I go for the Erin Condrens life planner or just an Louis Vuitton cover with my regular calender inside (I don’t like the calender från LV). It’s really hard because I really want my notes, calender and organization in one. And with the life planner it seems possible. The problem is that I find it a little bit to large!

Have you any experience from the Erin Condren life planner?

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s