Mini iPad, iPhone 6 eller iPhone Plus?

macrumors-iphone-5-vs-iphone-6-vs-ipad-mini-610x40210

Går och funderar på om jag skulle skaffa en iPad mini. Jag vill ha något som är enkelt att ha med i väskan då den är liten, men som ändå är något större än telefonen. Men nu när nya iPhone 6 kommit så kanske det är bättre att satsa på en sån. När jag googlade runt lite så hittade jag även iPhone 6 plus. Har helt missat att den skulle komma men den verkar ju verkligen vara nåt. Det är klart, iPad Mini blir det lite större skäm på men inte så himla mycket. Frågan är om den skillnaden gör det värt att släpa på två olika devices?!

Vad har ni för erfarenhet av iPad Mini?

Jag har ett abonnemang som har gått ut så i princip kan jag välja och vraka precis hur jag vill. Det känns himla bra. Frågan bara är vad man ska välja? Jag har bytt leverantör ett par gånger och är inte främmande för att byta. Det gäller väl att surfa runt och leta sig fram i mobildjungeln.

Hittade en jämförelse på 6:an och 6 plus och blir allt mer sugen på en plus. Frågan är om den känns för klumpig i handen. Jag tänker att den blir för bred för att hålla i. Hihi, galet många frågor nu, men jag vill ju bara att det ska bli bra och smidigt. Man vill ju liksom inte släpa runt en kabinväska bara för att få med sig alla saker.

Hur tänker ni kring 6:an? Kommer ni byta? Har ni över huvudet taget iPhone, eller kör ni annat? Och sist men inte minst. Vilket abonnenmang och vilken leverantör ska jag välja?

———————————–

I’m thinking about getting a iPad Mini. But since the iPhone 6 and iPhone 6 plus is on the market I thinking about getting the iPhone 6 plus instead. Easy to just use one device instead of two.

What is your expericens of iPad Mini? Shall I go for it or is it better to go for the iPhone 6 plus?

4 reaktioner på ”Mini iPad, iPhone 6 eller iPhone Plus?

    • Ja, jag funderar. Visste inte att det skulle komma en 6 plus. Så jag funderade på att ha kvar min gamla telefon och skaffa en Mini iPad. Men nu kanske det blir en 6 plus istället och skippar det andra. Hmmm, svårt val. Men är lite rädd att den blir för klumpig som telefon. Ja du ser, ett himla velande 😉 . kram

      Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s