Bella Bella Bellápierre

Älskar mitt nya läppstift från Bellápierre cosmetics. Jag fick det i månadens Glossybox och färgen heter CherryPop. Själva stiftet ser mer rött ut och färgen på läpparna går mer åt rosarött. Trodde inte jag skulle gilla färgen, men Love it! Stiftet är lite torrt kan jag tycka men jag börjar alltid med att applicera ett läppbalsam under och då är det helt ok.

——————————–

Love my new lippy from Bellápierre cosmetics. I got it in this months Glossybox and the color is CherryPop.

2 reaktioner på ”Bella Bella Bellápierre

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s