Älskar koder, reor och riktiga klipp

3738-042-20Åh, jag är så himla shoppingsugen. Reorna svämmar över av underbara saker som bara skriker: Linda sätt tänderna i mig! Köp mig! Ta mig! Vi vill flytta hem till dig!

Och jag som inte skulle shoppa något. Hmm, vi får väl se hur det blir med det.
Det är svårt att motstå Balenciaga, Saint Lauren och 3.1 Philip Lim för halva priset, men jag ska, och jag kan 😉 . Även på H&M och Lindex så finns det många godingar som inte kostar någonting alls, knappt. Likaså på Asos och Nelly för att nämna några. Har ni spanat in reorna?

Som ni vet sen tidigare så har jag ju svart bälte i onlineshopping 😉 . Skämt åsido så finns det ju inget bättre än att handla online och kan man samtidigt göra ett klipp så är ju shoppingupplevelsen total.

Det har blivit så att jag nästan inte kan handla utan att hitta en bra rabattkod. Nja, jag kanske överdriver lite men det finns verkligen pengar att spara om man är lite ihärdig och verkligen letar. Jag brukar ofta använda mig av ”rabattkupongsidor” för att få lite hjälp på traven.

Ni vet ju att jag har länge spanat på de här skorna från Vagabond ett tag och de finns på Zalando. De är naturligtvis inte med på någon rea även om typ hela Vagabonds sortiment är det! Men nu har jag så lägligt hittat en rabattkod på 10% om man handlar över 750kr. Perfekt, något jag spant på en längre tid och nu till lägre pris (även om det inte är rea). Don’t you just love it?!
Hur brukar ni gör? Letar ni koder eller köper ni bara rätt upp och ner? Eller förresten, handlar ni online eller mest i butik?

Spara

2 reaktioner på ”Älskar koder, reor och riktiga klipp

  1. Åh, jag gillar också rabattkoder. Denna sidan har jag inte sett förut men måste genast kolla vad de har att erbjuda. Ha en superduperhärlig helg. kram

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s