För jag har bara regn hos mig….

914403_689198564449830_804765589_n

Eller ja, det duggar lite. Freddis och de stora barnen är en sväng på PZ och jag och Lilly är hemma och myser. Eller ja, jag ska fixa tvätten och hon leka snällt bredvid. Men det funkar visst inte så tycker Lilly. Så, vi får mysa lite istället och tvätten får ligga kvar i sitt berg i tvättstugan. Tur att man har en tvättstuga och kan gömma (glömma 😉 ) undan allt!

Jag tror jag får ta fram min HBO-app och kolla lite SATC istället. Gud så synd det är om mig 😉 . Just nu fick vi två månader att prova gratis hos HBO. Me like!

——————————————

I just love the HBO app! Perfect for rainy days.

2 reaktioner på ”För jag har bara regn hos mig….

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s