Månadens Glossybox

Ihhhh, idag damp månades Glossybox ner i lådan. Det är alltid lika kul när den kommer. Känns lite som julafton 🙂 .

Jag har bara hunnit prova en grej (eftersom jag fick den för 10 minuter sen) men jag är redan kär. Être Belle Liplift Peel. Helt underbar och precis vad jag behövde nu till mina nariga läppar. Det är nämligen så att när jag koncentrerar mig brukar jag (väldigt ovetande) lägga tungan mot överläppen vilket medför att jag blir narig på överläppen om jag fokuserat mycket. Och nu var det väl grävandet i söndags 😉 . Hur som helst. Körde på den härliga peelingen och vips så var allt borta. Love!

——————————-

Today I got this months Glossybox. Yeay!

2 reaktioner på ”Månadens Glossybox

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s