Hemmamys

tumblr_mu4oymlUNj1rmfv8to1_500tumblr_mw2h0nZy2t1rsuch2o1_500 tumblr_m6psq6HWnO1qzhvr4o1_500tumblr_n3xdztda1t1r5s8dro1_500tumblr_n2lb0wEOxt1rmfv8to1_500

Godmorgon beauties! Jag är så himla sugen på att göra om hemma. Vita väggar, mörka golv med en touch av grått och en doft av cederträ. Härliga svartvita foton från svunna tider och färska blommor på vardagsrumsbordet (som om det skulle funka med en galen bebis som drar ner precis allt 😉 ) .

Hoppas ni får en härlig dag! Kram ♥

——————————————–

Good morning beauties! I’m dreaming of redo our house. I want white walls and dark floor. Some grey and old black and white photos.

Hope you’ll have a great day. xoxo

10 reaktioner på ”Hemmamys

 1. Vad mysigt med fika o ljus! Här var det maginfluensa igår och och idag så vaknade jag med feber och förkylning! När det är så fint väder! Vi får upp lite mat och lite till hushållet på em från Konsum. Nästa vecka får vi en Matkasse från Middagsfrid. Hoppas att man frisknar till nu, på fredag ska jag till tandläkaren och börja på en krona, som inte kostar en krona! På tisdag ska jag till Sös, nylaxerad, så de får titta upp i tarmen med en kamera! Men det är så lätt att få EP-anfall om man inte är frisk!

  Kram!

  Gilla

 2. Härligt att drömma lite!
  Och vad kul att du också skrev om nya tag i samma veva som jag! Nu kör vi och pushar varandra!!
  Ang er semester, klart du ska unna dig lite, men man kan ju tänka som så att man inte behöver unna sig både till frukost, lunch och middag. Och man kan ju träna på semestern! Vi körde ett litet cirkelträningspass två gånger på Kanarieöarna. Så heja dig!

  Och vad spännande med dina smycken förresten! Vill gärna se mer!
  Kram

  Gilla

  • Ja nu kör vi vännen! Ja jag ska verkligen försöka träna lite på plats också. Det finns massor av saker man kan göra på hotellet 🙂 . Vad kul att du tycker det är spännande med smyckea. Det är sååå kul att få göra dem precis som jag vill ha dem 🙂 . Jag ska visa mer här 🙂 . Nu börjar ett koncept växa fram. kram kram

   Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s