Livet efter detox

cd28203ea2a111e392bd122c4d1aa275_85b9d7b187e9211e3ab6f0e5773f5d485_8

Det är inte alltid lätt att leva som man vet att man bör. Efter två veckor som kantats av kalas, födelsedagar, påsk, massor av mat, godis och annat. En förkyldning som biter sig kvar och aldrig riktigt bryter ut. Dessutom alldeles för lite träning! Är det nu dags att ta nya tag!

90f36654b3eb11e3a7ff1252913d5866_8

Jag känner att jag allt mer släppt på alla de härliga grejerna jag lärde mig under detoxen och sakta men säkert ramlar tillbaka mer och mer i gamla spår. Därför säger jag nu STOP! Det är dags att ta tag i livet igen och anamma den härliga nya sunda livsstilen jag ändå lyckats med. Nu är det slut på godis, chips osund mat, litervis med kaffe. Back to basic, så att säga.

8cfbfd72af3611e3844c12d65a8d7e33_8

Mindre kött, max en kopp kaffe om dagen, minska kolhydrater även om jag inte kommer utesluta dem och mer frukt och grönt. Det är även dags att köra igång med en ny squatsutmaning. Börjar på 150 idag och ökar 10 varje dag fram tills vi åker till Medelhavet om två veckor.

OK, nu kör jag! Hänger ni på?

—————————————-

After two week with birthdayparties, easter and a lots of food and candy it is now time to change back to the healthy life I lived during the detox. Do you join me?

6 reaktioner på ”Livet efter detox

  1. Med vackert väder (?) och helgdagar är det lätt att falla tillbaka i lite väl goda vanor 😉 Efter en helg i Budapest känner jag själv att det nu är dags för lite mer ordentlig mat och dryck igen. Samtidigt måste man få leva också. Tror på en balans av allt. Det där berömda ”lagom”
    Kram

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s