Ladda ladda liten telefon

37041_38709

Hemma hos oss är laddkablarna alltid borta. Det är någon som lånat nån, som lagt den nånstans som inte är där där jag la den från början. Är himla sugen på en sån här kabel. Som bara ska vara MIN 😉 . Frågan är bara ska jag köpa nu till min 4:a eller vänta tills jag byter telefon. Hmm, snygg är den i alla fall och du hittar den här.

——————————–

I’m really fond of this mobil charger. So cute, and so pink. I really need one that is only mine becuse the charger is never where I left it!

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s