Kjol med habegär

0264060021_2_6_1

Hittade den här fina kjolen på Zara. Tycker den skulle vara perfekt när vi åker till Grekland om ett par veckor.

Vet inte alls vad jag ska ha på mig, packa ner eller vad jag behöver köpa för att komplettera. Så nu kommer det nog bli ett fasligt tjat här på bloggen. Om resor, packning, vad behövs, vad behövs inte, vad jag ska tänka på, vart jag ska shoppa, vad jag ska shoppa. Haha ja ni ser. Ni kommer bli så less på mig 😉 .

—————————–

Love this lovely skirt from Zara 🙂

4 reaktioner på ”Kjol med habegär

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s