Fullspäckat

1

Idag har det varit en bizzy bizzy bizzy förmiddag. Jag har bland annat varit nere på  mitt jobb och haft lönesamtal med chefen. På vägen hem hade jag gärna stannat vid ett sånt här café men tyvärr är det bara att springa vidare och hämta upp en och två ungar 🙂 . En annan dag kanske 😉 .

Soligt vårligt härligt är det ute i alla fall and we love it!

Hoppas ni har en mysig dag. kram ♥

——————————————–

Today I had a meeting with my boss and on the way home I would have loved to stop at a café like this 🙂 .

Hope you have a fab day. xoxo

2 reaktioner på ”Fullspäckat

  1. Ibland är det ju bara lite så sär stressigt och då är det iaf härligt att kunna drömma om etr sånt där mysigt cafe. Men tänk på vad du sroppar i dig där 😉 Jag fuskade och gav upp igår. Ja ja jag vet……hemskt! Lite, nej inte lite lättsaltade lantchips och ett par glas bubbel blev det. Magknip hela natten så det var fasiken inte värt det. Men det var gott så länge det varade men nu kommer jag att tänka mig för lite bättre nästa gång jag ska till och mumsa 😦
    Ha en härlig helg underbara du / Anna

    Gilla

    • Usch ja det är ju det är med vad magen tål nu 😦 . Jag ska nog sluta ikväll tänkte jag. Få lite mys med maken och lite bubbel 🙂 . Men jag kommer hålla fast vid några saker fram tom söndag. Som utan kött och kaffe. Alltid något 😉 . kram

      Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s