Fullbankad

1

Gahh, nu ska jag inte vara neggig (bara en liten stund) men ibland blir jag bara så himla trött på banker. Eller i all fall min bank. Jag tycker att ibland blir jag helt nonchalant behandlad, vet inte om det är för att jag är en ”liten” kund eller om det bara är dåligt uppförande från deras sida. Vi är ju faktiskt KUND i banken och bör behandlas med respekt oavsett hur stora våra bankkonton är. Men sen är det ju det där att byta bank, åh vad jobbigt. Allt som är kopplat hit och dit med varandra, puh.

Nu börjar i alla fall bägaren rinna över och jag har så smått börjat kolla in andra banker. Det är verkligen en jätte jätte jättestor djungel där ute. En bank jag kollat lite på är Santander. Det är en bank som finns i hela världen så det känns ju tryggt. Jag hade aldrig hört talas om den förut men det är ju en stor bank. Eller vad tycker ni, ska man välja en inhemsk bank? Ska man välja en av de stora? Eller någon mindre? Hur tänker ni kring detta?

Som sagt, jag är helt rookie på banker, har haft samma i typ alla år. Men en sak jag funderar på, hur funkar det med lån? Tar man nya i nya banken och löser de gamla? Många frågor här, men ni har ju alltid så bra svar 🙂 .

8 reaktioner på ”Fullbankad

 1. Önskar jag kunde hjälpa dig här och komma med något vettigt råd, men är totalt okunnig! Har alltid haft samma bank i alla år. Santander har jag dock sett både här i Sverige på flertal ställen och överallt utomlands. Dock har jag inte en susning om det är en bra bank. Sorry 😦
  Kram

  Gilla

 2. Jag har Handelsbanken och är supernöjda med dem. Fast det har nog helt att göra med att företaget jag jobbar på är kund där så jag ringer alltid bara vår företagskontakt och så hjälper de mig med allt, behöver inte ens åka in till banken… de fixar allt.

  Vet inte hur det är med lån om man byter bank.

  Santander har vi vårt billån i, vet inte så mycket om dem.

  Gilla

 3. hmm, har du bara rörliga lån är det bara att lösa och byta i samband med bankbyte.., finns det några bundna lån kostar det ofta en rejäl slant att lösa dem och då får man ta ställning till hur mycket man är villig att betala för att lösa dem (detta för att räntorna är så otroligt låga nu..) hmm, bara en lite reflektion från en som bytte bank för ett år sedan.. Hade haft handelsbanken länge men bytte till SEB och är mycket nöjd! Santander ser jag varje gång vi är i Spanien.., men hur den är har jag ingen aning om.

  kramar Linn

  Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s