Fina fisken i en låda

bild2

Jag tycker det är supersvårt att göra goda fiskrätter men härom dagen gjorde jag faktiskt en himla god fiskgratäng. Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet. Jag utgick från ett annat recept men eftersom jag inte hade allt hemma fick det bli såhär.

Recept (ca 3 -4 port)
1 paket torsk (400g)
2 gula lökar
1 stor burk champinjoner (200g)
salt och peppar

Sås
3 dl vispgrädde
2 dl kokbar créme fraiche
3 msk chilisås
1 tsk salt
1/2- 1 dl finskuren dill (jag använde fryst)

Hacka löken. Mjuka upp löken i en stekpanna och stek sedan med champinjonerna en stund. Lägg fisken i en smord form. Toppa med löken och champinjonerna. Salta och peppra. Blanda ihop såsen och häll den över. Gratinera i ugn i 200 grader ca 30-40 minuter. Servera med kokt potatis, ärtor och lite citron.

Enkelt, snabbt och supergott!

Annonser

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s