Zara levererar

zara1165021112_2_2_10264033800_2_2_1

Som ni vet håller jag ju på att uppdatera min garderob. Något som står högt på listan är nya klänningar. Känner för lite mönstrade, skräddade varianter. Zara har flera som jag skulle älska att hänga in i min garderob och här är tre av mina favoriter.

//klänning 599:-//klänning 399:-//klänning 499:-//

Annonser

10 reaktioner på ”Zara levererar

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s