Lilla julafton

IMG_6132IMG_6133IMG_6134IMG_6135IMG_6138

Här om dagen hämtade jag ju massor av paket. Ihh, det är som lilla julafton. I ett av paketen fanns denna supersöta lilla väskan i härligt italienskt skinn. Jag kommer använda den som en liten miniväska i min väska. Men den kommer både med en kort och en lång axelrem så det är även den perfekta lilla partyväskan.

Väskan kommer från Italienska Gianni Chiarini och jag beställde min hos CarrieAlong. För en väsktokig som mig är butiken ett himmelrike 😉 . De har allt från väskor, resväskor, ryggsäckar, datorväskor till accessoarer av olika slag. De har märken så som Adax, Tiger of Sweden, Dixie, Belsac och Liebeskind. Här kan du kika närmare på sortimentet. Dessutom var leveransen supersnabb och jag fick min väska på bara några dagar.

Storleksmässigt är den lilla väskan så pass stor att jag får i min iPhone 4S, ett läppstift och en miniplånbok. Allt man behöver för en kväll på stan, eller hur?! Men som sagt, den kommer nog vara med mig i form av liten pochette i väskan som jag fyller med småsaker.

Jag ångrar lite att jag inte slog till på de här röda supervarma skinnhandskarna från Hestra. Kanske får göra en till beställning. Typisk, då hade jag kommit upp i 498:- och fått gratis frakt. Nåja, frakten var ändå inte så dyr. Men det är ju typiskt.

 //Väska CarrieAlong.se 399:-//

6 reaktioner på ”Lilla julafton

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s