UGGs

131642-091-ugg-boots-001

Jag är lite sugen på ett par UGGS. Skulle gärna vilja ha den här låga varianten som heter Classic Mini. Tycker den är såå söt. På någon sajt såg jag en brungrå variant som var ännu finare. Naturligtvis kommer jag inte ihåg vart det var. Denna kommer från Wakakuu. Vad har ni för erfarenheter av UGGs? Är de värda sitt pris?

7 reaktioner på ”UGGs

  1. Så mysiga o varma säkert.har inga uggs men däremot bearpaw som påminner om uggs fast en mindre pris o de är supersköna,vill gärna ha ett par uggs nu till vintern och denna såg ju bra ut i modell då den är låg.kram o ha en fin dag

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s