Tuggisar

Som Bloggtestare för Careb har jag även fått prova olika ”tuggisar” som ska vara sköna att gnaga på för att massera tandköttet och även kyla när tänderna kommer. De här kommer från Dr. Browns och tål både kyla och värme. De är designade och utvecklade av en pediatrisk tandläkare för att säkert kunna lindra den smärta som kan uppstå vid tandsprickning.

Lilly provade dem idag och den nappliknande Orthes var nog favoriten. Flexees ringen var i och för sig väldigt lätt att hålla i och leka med så den var också poppis. Jag glömde naturligtvis att ta bilder (var alldeles för upptagen med hur lycklig och förvånad Lilly såg ut).

Annonser

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s