Weston

3483677-13483677

Idag har vi haft full rulle här hemma. På förmiddagen kom en vän förbi och intervjuade mig, i min yrkesroll, inför en kurs hon läser på högskolan. Så himla kul att ses, det var evigheter sen sist! Och sedan bar det av att hämta Felix, hämta paket på Posten och handla lite. Efter det har jag fixat massor av saker här hemma och Lilly har dessutom mest velat vara på armen.

Men nu sover hon sött i sin vagn, Myris leker på sitt rum och Felix är hos en kompis. Jag passar på att kika lite på webben. Farligt! Hittade denna underbara väska hos Harrods (som för övrigt även skickar till Sverige) . Michael Kors Weston Medium Satchel. Svart, guld, tidlös och helt underbar! Jag tror jag dör ♥♥♥

6 reaktioner på ”Weston

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s