Som ni vet är jag ju ganska galen i Michael Kors och detta är mina två plånböcker jag använder just nu. Den stora zippyn passar i mina vanliga väskor men när jag åker och hämtar barn på dagis/skola så känns det onödigt att släpa på en stor väska. Då använder jag istället en korthållare (som rymmer körkort och bankkort och ev. en sedel eller två) som passar i en mindre pochette. Love them both.

Annonser

Plånbok gånger två

12 reaktioner på ”Plånbok gånger två

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s