Igår var Felix på 5-6 årskontroll. Sista besöket på BVC. Allt gick bra och allt såg bra ut. När det var dags att rita ville även syrran vara med. Elvira var med eftersom vi skulle ta sista fästingsprutan.  De var så duktiga och satt helt stilla 🙂 . Skönt att veta att familjen har fullt skydd mot TBE nu. Ja alla utom jag då, eftersom man inte får ta den som gravid. Men jag har fram till och med slutet på juni att ta min (inom ett år från första sprutan).

Felix var nu 111 cm och vägde 18 kg. Lyckan var stor när han insåg att han kommit över den magiska 110 cm gränsen som gäller för att få åka själv på Parken Zoo 🙂 . Förresten, har ni sett att de kommer ha värsta bästa Dinosuarieparken i år.

5-6 årskontroll

2 reaktioner på ”5-6 årskontroll

  1. Vad söta de är sitt änglahår! Vem har självlockigt av er? Jag har inte hört något nedkomstdatum! Du kan väl skriva ett meddelande till mig på Fb OCH om kön? Du kan väl kolla min blogg ibland också? Datan krånglar lite nu, men jag skriver bloggar nästan varje dag!

    KRAM!!

    Gilla

    • Både jag och Fredrik har självfall i håret. Jag såg likadan ut i håret när jag var liten 🙂 . Bebisen är beräknad till 27/5. Javisst ska jag kolla in din blogg 🙂 . Hoppas du mår bättre nu. kram kram

      Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s