Det här med vagn – Bugaboo

4_bugabooÅh vad velig man kan vara. Jag velar fram och tillbaka vad vi ska ha för vagn. Jag skriver jag för att maken tycker att jag ska bestämma 😉 . Helt skulle jag vilja ha någon av ovan: denim, demin (red) eller en all black. Snygga allihopa, eller hur?! Himla svårt att hitta den perfekta vagnen med de perfekta tillbehören. Har den det ena så är det nåt man inte vill ha som ingår osv (på blocket alltså). Men skam den som ger sig. Nån gång måste den perfekta dyka upp 🙂 .

Nä, nu ska jag förbereda inför kvällens me&i träff här hemma! Kram ♥

4 reaktioner på ”Det här med vagn – Bugaboo

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s