Alltså, det här med Nespresso

I helgen gjorde vi slag i sak och köpte en Nespressomaskin. Men, väl hemma och vi packade upp underverket, tog fram lilla Nespresso clubkortet, kopplade in den, så – läckte skiten (ja jag kallar den så just nu). Hur mycket som helst, typ över hela köksbänken. Det var bara att vända och åka tillbaka med den OCH naturligtvis fanns det ingen mer hemma 😦 .

Men vad jag nu funderar på och kanske ni kan hjälpa mig med. Varför finns det två utseende på samma modell? Den heter CitiZ&milk C120, men pipen fram ser olika ut i olika färger. Även droppgallret och där man lägger i kapslarna ser annorlunda ut, annars precis likadana och samma specifikation. Är det nån som är nyare än den andra?

6 reaktioner på ”Alltså, det här med Nespresso

  1. Sho läs mitt senaste inlägg. Jag håller på att dra ihop den mest legendariska bloglovin listan med bloggar av bloggare 20 – 25 års åldern. Då jag vill hitta fler bloggar i min egen ålder, och jag tycker själv de bloggarna är lite svåra att hitta… hoppas du cokså tycker det är en bra ide, lämna en kommentar i såfall så lägger jag till dig i min lista som sen kommer bli allmän för alla mina läsare!

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s