Teaser

Ett första blick på kollektionen som släpps på onsdag. Love it :).

Idag har jag varit i Västerås hela dagen på Kick off. Såå himla kul att träffa alla tjejerna och se höstens kollektion. Massor av fina plagg till både stora och små. Vill nog ha de flesta damplaggen till mig själv. Och de blir bara snyggare ju mer man ser på dem. Blankens har även denna höst gjort ett nytt samarbete och det rockar. Mer bilder kommer på onsdag.

6 reaktioner på ”Teaser

  1. Spännande! I år är första gången som jag kan köpa killkläder också 🙂 L älskar fortfarande sin rosa klänning med gröna grodor på som hon haft hur länge som helst nu. Det är dags för en ny favorit helt enkelt 😉

    Kram!

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s