6 reaktioner på ”Första dagen

  1. Jag började dagen med att skicka ett ”grattis-på-15årsdagen” mess till sonen som är på läger i Västerås. Första födelsedagen hemifrån – blandade mammakänslor…Nu ska jag till bordtennisklubben och skriva föreningsbrev. Sen ska jag lämna tillbaka en grej på stan, mycket dumt köp, går inte att skriva om det här. Sen är jag nog utmattad. Igår vilade jag hela dagen. Ändå är jag inte pigg. London tar musten ur en. Bilarna kör på fel sida av gatan, människor överallt och tättbebyggt med pubar…KRAM

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s