Bedtime problems

Nu i helgen har det varit full rulle. Igår skulle vi köpa ny säng till Felix och när vi valt säng och lakan så visar det sig att sängarna var bokade och vi fick vänta på nästa leverans. Stackars lillskrutt blev helt förstörd och jätteledsen. Det var ju en jättegrej att få STOR säng.

Så vi åkte till en annan butik och där hade de sängar inne (och med 500:- rabatt 🙂 ) . Enda kruxet var att bäddmadrasserna var slut, så vi skulle få vänta på den. Men sen kom en serviceminded säljare och sa att vi kunde få ta en annan bäddmadrass till samma pris. Så till slut fick vi med oss säng och en härlig bäddmadrass från Svane 🙂 . Lillskrutt (och pappan) sov som en kung i sin nya säng till slut. Slutet gott allting gott 🙂 !

Idag är det Minisim med Felix på programmet. Ska bli kul…om han somnar en stund nu. Det blev lite sent igår och sen tidigt upp.

6 reaktioner på ”Bedtime problems

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s