God morgon måndag

Ny vecka nya tag. Förra veckan var inte den sundaste direkt. Fanns ingen tid för matlagning och planeringen. Inte träning heller för den delen. Men nu blir det nya tag.

Felix är mycket piggare och det känns underbart!

Hoppas ni får en fab måndag. Vad gör ni idag? Kramar

6 reaktioner på ”God morgon måndag

  1. jobb som gäller idag för mig med… Solen skiner i allafall! Skönt att Felix är bättre! Har nog förlorat några av mina bilringar runt magen känns det som , så det känns skönt! Fast i lördags fuskade jag en del! Du får ta nya tag denna veckan och jag med, det är härligt när man känner att det ger resultat! Vi hörs kanske under dagen! Kram

    Gilla

  2. Skönt att ni är friska. Här jobbar jag på övervåningen medans familjen är sjuka på nedervåningen. Jag är inte heller den fräschaste idag men det går bra så länge jag inte behöver ta mig någonstans. Tror nog att detta blir en skittråkig vecka.

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s