Just nu hos oss

Jag håller på och rengör min ringar, de var så fula. Kan rekommendera Guld- och diamantrent från Guldfynd om du snabbt vill piffa upp dina ringar. Funkar finfint.

Det är en liten burk med vätska där man doppar ner smyckena. Det finns ju massor av husmorskurer men för min del blir det liksom aldrig av om jag ska göra en sån. Detta är snabbt och smidigt. Me like!

UPDATE: Myran har slocknat

10 reaktioner på ”Just nu hos oss

  1. Det var superbra tips med smyckena! Tack, det ska jag införskaffa och piffa upp mina smycken med. Orkar inte heller göra rent o skrubba. Ju enklare desto bättre! Ha en skön kväll. Kramar Catherine

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s