Julkalender

Idag är ju 1 december så Felix fick öppna första paketet på sin fina kalender som han fått av mormor A. Paket ger mersmak och han ville genast öppna alla de andra också.

Försökte förklara att man får bara öppna ett om dagen tills den dag då det kommer en lite röd gubbe med paket aka Jultomten 😉 .

18 reaktioner på ”Julkalender

 1. Vilken fin!!! Här hemma är det minsann inte det lättaste att förklara för tre busungar att de bara får ett paket om dagen…

  Hoppasa tt du får en ljuvlig första advent med din fina familj!

  Kram

  Angelica

  Gilla

 2. Åh va kul för Felix! Min mamma gjorde en sådan julkalender till mig och min syster när vi var små. I paketen hittade vi kläder till våra dockor och annat smått och gott. Nästa år ska jag göra en till Olivia 🙂

  Gilla

 3. Jag funderade ett tag på att göra en till Linus men insåg sedan att han nog fortfarande är för liten just av den anledningen att han inte skulle ha tålamod att öppna bara ett paket om dagen men å andra sidan så kanske det hade varit bra övning… Får nog bli till nästa jul

  Gilla

 4. Jag har ingen kalender utan la ett paket i jullis julstrumpa när hon somnat och sa att tomten hade varit där i natt med ett paket! Så ligger det ett nytt där fram till jul!

  Gilla

 5. Vi har nåt liknande som min mamma gjort åt barnen och jag säger bara det… Du lär nog få tjata några år till om att det är ett om dagen som gäller. Först nu när Alexander är 6 år har det gått in någotsålunda. =) Lilleman däremot springer och tjatar om att få öppna fler + att han gärna gör det också i smyg.

  Gilla

 6. Hur gick det får han vänta och få ett om dagen eller fick han öppna fler? Min mamma hade en sådan till syrran och mig, har inte saknat den fören nu när jag såg Felix. Kanske inte blir för stor för julkalender ändå.

  Gilla

 7. Åh, vilken nostali. En sån hade vi när jag var liten. Så spännande det var. Det var det första man gjorde varje morgon-sprang bort till kalendern för att få ett paket. Underbart. Vad är det i dina paket? Kram

  Gilla

  • Lisa: hihi ja det är ju det. Många paket blir det. Jag gjorde en sån till maken första året vi var tillsammans…sen orkade jag inte heller 😉 . kram

   Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s