2 kidz

Snacka om full rulle här hemma på vår gata i stan. Myran har legat i sitt gym och Felix och jag har byggt med lego. Det har ammats, ritats, lästs, försökt rädda Myran från anfall från storebror (inget elakt menat men ibland blir det lite hårt när man är 2), två skrikande och försök till skypande.

NU, sover båda två. Typiskt, Felix tog en spontan ”nappis” innan lunch. Nåja, han behövde det nog. NU, kaffe för mig….

Hur ser er måndag ut? Kram

10 reaktioner på ”2 kidz

  1. Jag har en ledig dag så jag passar på att mysa med sonen. Har även börjat med lite förberedelser inför advent, bilder kanske kommer till kvällen 😉 Ha det bra. Kram Sandra

    Gilla

  2. Jag har haft en härlig dag so far. Bara myst i soffan med en bra bok och te. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och sedan ska jag faktiskt trotsa regnet och ge mig ut på en liten promenix tänkte jag.

    Kram

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s