Solskenslördag

Härligt, idag skiner solen. Kommer inte ihåg när jag såg den sist 😉 . Vår lilla donna vill inte riktigt komma till roa nu, tror vi ska prova Minifom (heter det så) droppar. Kan ju vara värt ett försök.

I helgen står det fixa hemma på programmet. Få se hur mycket som blir gjort. Jag vill så gärna komma vidare med garderoberna. Blev inte så mycket igår eftersom jag mest fick gå runt med Myran på armen. Men idag har jag stora förhoppningar 😀 .

Hoppas ni får en härlig lördag! Kram

2 reaktioner på ”Solskenslördag

  1. Det finns även droppar från Semper som man kan köpa på apoteket och köra tillsammans med miniform. Det fick Saga de första månaderna – kan ju vara värt att pröva…hoppas det hjälper. Stackars liten!

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s