Livet återgår till det ”normala”

Hade helt glömt bort hur kaosartat allt blir i början med bebis. Hur svårt det är att hinna med de mest basala sakerna som att äta, sova, vila, duscha med mera. Att den där lilla nya varelsen tar upp all ens tid. När hon är vaken att mata, tvätta och mysa med och när hon sover att titta på och mysa med 😉 .

Idag är dag 4 och det känns som om vi sakta men säkert återvänder till verkligheten. Och jag kom precis på hur mycket jag saknar mina bloggvänner (och naturligtvis även mina riktiga 😉 ), måste nog försöka att uppdatera mig om vad som hänt i era liv sen sist.

Hoppas ni har en härlig dag! Kram

6 reaktioner på ”Livet återgår till det ”normala”

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s