Update

Ingen bebis. Men nu är det min tur att känna mig lite hängig. Har sovit döilla och har lite ont i kroppen och så, där av ingen morgonblogg.

Hihi, tänkte att det var dags att uppdatera nu, annars tror nog alla att bebis dykt upp 😀 .

Hoppas ni får en mysig söndag i det grå! Kram

8 reaktioner på ”Update

  1. Även om jag inte bloggar längre finns jag ju kvar Linda. Jag läser och kommenterar här så jag har inte försvunnit. Ibland får jag för mig att jag ska ta upp det igen men det brukar bara vara någon dag och det jag vill skriva om funkar inte i bloggvärlden och så tappar jag sugen. Håll bebisen kvar inne i magen till ni alla är krya igen. Många kramar Johanna

    Gilla

  2. Jag kan inte fatta att det redan är dags, var det inte typ precis som du berättade att du skulle ha en liten till? Herregud vad tiden går snabbt. Nåja, vi väntar med spänning 🙂 Hoppas att du haft en härlig söndag!

    Kramar

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s