Stressen kommer

Just nu känner jag mig döstressad. Det är såå mycket på jobbet som jag vill fixa och ordna upp innan bebben kommer. Och det är ju det, när kommer h*n. Kan ju bli imorgon men lika gärna om 6 veckor. Om allt går som det ska är det tänkt att jag ska jobba till den 16 oktober, men det känns kort också.time-fliesNåja, idag är ny dag och dags att ta nya tag. Igår köpte jag vantar och mössa till Felix och idag är det dags för en mössa till bebben.

Hoppas ni får en härlig dag! Kram

14 reaktioner på ”Stressen kommer

  1. Hej söta! Du får ta en sak i taget! Man kan inte hinna med allt. Jag har massor med tid över nu när jag är hemma trots att alla tre är hemma också 😀 Full fart men du kommer säkert att hinna handla alla saker som du behöver till det lilla knytet, även när han/hon kommer! Och jag tycker nog nästan att det är lika spännande som du *skrattar*!!!

    Kramar och ha en ljuvlig dag!

    Angelica

    Gilla

  2. Usch, vad jobbigt för dig. Och speciellt när bebben kan titta ut när som helst. Men, det är inte bra att stressa, varken för dig eller bebben. Ta hand om Er! Kramisar 🙂

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s