Inget att blogga om

Idag känns det inte som om jag har nåt att blogga om. Känner mig helt tom och trött. Har haft två inspirerande dagar med jobbet men mycket intryck och nya uppdrag. Herregud, det är ju inte långt kvar innan MiniK kommer, hur ska allt hinnas med.

12

Bilden är tagen innan sticket 😉

Underbara sötaste lilla Felix blev myggstucken under ögat igår, var lite svullen och i morse ännu mer svullen. På eftermiddagen ringde dagis till Freddis och berättade att Felix är mycket svullen. Stackarn ser knappt på ena ögat 😦 .

Så det var bara att fixa sina deadlines och sedan tjofsa iväg hem för att byta av Freddis och farmor/farfar som hade hämtat honom på dagis och åter ringa 1177 för att få en tid till läkaren.

Telefonkö, bortkopplad och åter telefonkö, läkarebesök och apotektsbesök.

Nu har han fått medicin och vi hoppas på att han mår lite bättre imorgon. Den skulle väl inte hjälpa mot svullnaden men i alla fall göra att det inte kliar så mycket. Så, inget dagis mer i veckan.

Sov gott hörrni! Kram

6 reaktioner på ”Inget att blogga om

 1. Hoppas han är bättre nu.

  Med oss är det bara fint! Jag använder inte min bugga så mycket nu, vi har den framme men mest använder vi faktiskt sulkyn. Anledningen till att vi använder sulkyn nu är för att när jag skall någonstans är det smidigt med hjul som inte är svängbara (slipper vända handtag i rulltrappor mm) och sulkyn tar lite mindre plats i bilen. Dock är buggisen bättre om man vill att Melvin ska somna i vagnen då man har fullt liggläge… sen är det suveränt om man går i butiker, lättstyrd…

  Slutsatsen är att jag älskar min bugga, kommer aldrig kunna sälja den 🙂 men just nu står den och vilar i väntan på syskon.

  Gilla

 2. Jess: Hihi ja det blev en del 😀 ändå. kram

  Petra: Det ska vi. kram

  Lex: Ja riktigt otäcka. kram

  Carina: Nu är han lite bättre. kram

  En mölnbobo: Vad kul att få höra vad du tycker, känns som om det skulle vara ett bra köp 😀 , kram

  Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s