God morgon

Åh vad trött jag är idag. Känns ändå som om jag inte gör nåt annat än att bara jobbar och sover. Men det är tydligen inte tillräckligt 😉 .

Jag fick frågan igår om jag mår likdant som när jag väntade Felix och jag fick säga att jag minns inte riktigt. Men nickenyfiken som man är kollade jag upp i mina anteckningar från Felix. Vecka 30+1 från Felix skulle kunna vara plockade från denna grav (är nu i vecka 29+4). Det var extakt samma; börjar känna sig tung och flåsig, trött, bebben är helvild även på dagarna osv….

Idag är det lite blandad kompott på jobbet; först fixa annons, sen plåta en minimässa, sen möte hela em.

Vad gör ni idag? Kram

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s