Urban Jungle

200716110g

Nu har vi kollat lite på Urban Jungle också. Men en nackdel med den när jag läste på forum är att suffletten inte går att dela. Vi får ju barn senhöst/vinter och då måste man nog använda suffletten vilket medför att bebisen blir helt inkapslad, alternativt att Felix inte får nåt skydd alls. Hmm, tåls att tänka på. Prismässigt så får vi en ny Babytravel för samma pris som en -06 UJ. Grubbel grubbel grubbel. Är de mycket smidigare än BabyTravel (kopian)? Kom gärna med mer synpunkter 😀 .

Tidsstyrt inlägg

7 reaktioner på ”Urban Jungle

 1. Jag tycker att BabyTravel är minst lika snygg och dessutom smartare med delade suffletter. Men vad vet jag. Det var länge sedan jag var insatt i barnvagnsdjungeln. Hoppas du har det bra på jobbet.

  Kram Dila

  Gilla

 2. Jag skulle satsa på en med delad sufflett. Vi har en creseant-vagn, den är superbra. Vet dock inte om den finns som dubbel? En sak som jag tycker är ett plus med den vagnen är att sufletten går att dra ner väldigt långt, på så vis var jag ute o promenerade även i det värsta vädret.
  Lycka till med barnvagnsjakten!
  Kram Linda

  Gilla

 3. hej igen,
  jag har haft suffletten på både till nils och ella, till emanuel hade jag ju emmaljungas syskonvagn…och det har funkat bra!! personligen tycker ju såklart jag att uj är snyggare, annars hade ju jag kanske också valt en babytravel, ska man någonsin sälja sin lilla syskonvagn, så är kanske andrahands (-eller tredjehands)värdet lite bättre än en babytravel. Har några kompisar som varit jättenöjda med sin babytravel, så den fyller säkert sin funktion!!! UJ säger dom att den är ”lättare” att köra, känns åtminstone mindre tung, men jag har ju inte så mycket att jämföra med.
  Du frågade på min blogg om årsmodeller, efter 05 ska det nog inte spela någon roll, min syskonuj är en -05. Vi har och är supernöjda med våra uj, både singel och dubbel!!!!

  kram kram

  Gilla

 4. Tycker själv att det inte ar så längesedan man var inne i vagnträsket. Det händer så mycket saker hela tiden och att välja vagn är jättesvårt. Den är jättefin i allafall.

  Gilla

 5. Dila: Det var bra,hoppas du hade en härlig ledig dag. kram

  Linda R: Tack, det kan behövas 😉 . kram

  Linn: Ok, ska spana efter senare modeller 🙂 . Man kan ju som sagt ha tur och hitta en fin 🙂 . kram

  Petra: Ja visst är det en djungel att leta i :O . kram

  Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s