Dåligt med uppdateringar

Jag känner att det blivit lite dåligt med uppdateringar det sista. Lite svårt att få tiden att räcka till. Bättring ska ske 😀 . Och jag läser de flesta bloggarna även om jag varit lite dåligt på att kommentera. Åter igen, på sista tiden vet jag inte vart tiden tagit vägen.

Idag ska jag chopp chopp chopp klippa håret. Det var länge sen nu och idag ska jag testa en ny frisör. Min ”vanliga” är alltid så fullbokad så jag ringde runt och kollade vem som hade tid. Spännande men samtidigt läskigt….

Felix är mycket piggare nu och vi ska testa dagis idag. Nu är den en vecka sen han var där sist så jag stannar nog kvar en stund och ser hur han har det.

Hoppas ni får en härlig torsdag!

6 reaktioner på ”Dåligt med uppdateringar

  1. Att ha det gott: tack 😀

    Backontrack: Det samma

    Mie: Ja precis. Och sådär nöjd. Blev bara toppar, hade hoppats på nåt spännande men vågade inte 😉

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s