Giv mig kraft!

Trodde aldrig det skulle vara så jobbigt att skola in på dagis. Missförstå mig rätt. Inskolningen går kanon, Felix känner sig trygg där, personalen är superbra och inget är fel. Men det är ändå fullt ös hela tiden. Plus att det är mycket att fixa hemma.

Nu har försäkringsbolaget och snickare varit här och kollat i alla fall. På måndag åker vattenskadade golvet ut och på torsdag får vi nytt. Ett steg i rätt riktning.

Ikväll blir det bokklubb på Grappa med ett och annat glas vin kan jag tänka. Ska verkligen bli lovely!

Hoppas ni har en mysig torsdag!

9 reaktioner på ”Giv mig kraft!

 1. Bokklubb på Grappa blir perfekt mitt i allt stök med dagisinskolning och vattenskada.Hoppas ni får en lovely kväll. Ta ett glas vin för mig också. Jag är jätte nöjd med min volumaster. Kanon att ge mitt tunna och livlösa hår lite volym ibland.

  Kram Dila

  Gilla

 2. Petra: Mmm det är en hel del, det här med inskolning. Kram

  Dila: Självklart kan jag ta ett glas för dig..kanske två 😉 . Ha det gott. kram

  Gilla

 3. Johanna-SHOEBOX: Haha det är ju bra 😀 . kram

  Tantti: Hoppas du också hade en bra dag. kram

  MIa: Ja usch ja, hur ska det gå? Hur gör folk??? Kram

  Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s