TGIF

Fredag igen, härligt! Ännu en dag med inskolning. Idag ska Felix stanna och äta så vi måste nog försöka få honom att sova en stund innan vi går. Annars kommer han nog somna i grönsaksgrytan som serveras idag 😉 .

Igår försökte vi åka till Coop och kolla på Kavatstövlar. Det var halva priset så det känndes som om man i alla fall skulle kika. Jag och Felix. Det började med att spännet på sulkyn pajade och utan det så åker han ur den. Fick trixa och joxa och på nåt skumt sätt knyta fast honom i vagnen. Precis när jag kom till hushåll, hittade fina höganäsmuggar så började Felix ge ifrån sig jättehöga skrik varpå en annan lite kille borta vid fruken svarade. Sen var det igång.

Skrik, svar, skrik, svar, ilskna gubbar som stirrade. JA jag försöker få honom tyst, tänkte jag för mig själv och blängde tillbaka.

På väg bort mot stövlarna så åkte Felix ena stövel av (han brukar plocka av sig dem), sen den andra, vilken vi körde över. Väl framme så börjar han ge ifrån sig aj aj skrik istället. Börjar känna mig lite stressad.

Bestämde mig för att gå och hämta några välling för att sedan gå. På väg dit åkte även strumporna av. Pust, vid detta laget var jag helt slut, ilsken och beslöt att åka hem. Utan kavatstövlar, utan välling och med en nöjd Felix som slapp shoppa.

De är så mysiga och goa de små liven……för det mesta.

Hoppas ni får en underbar fredag!

4 reaktioner på ”TGIF

 1. Låter som en lite jobbig shopping, vi har inte kommit dithän än utan än så länge är det kul att sitta i vagn och kika på folk.

  Skall läsa ikapp lite nu, är nyfiken på hur er inskolning går. Vår går superbra, inga tårar än. Idag är sista dagen så måndag då blir det långdag 6.30-15.45 (gör lite ont i mammahjärtat men vad skall man göra)

  Gilla

 2. Johanna: Ja, det är ju bara en sida. Plussidorna väger upp allt annat. Att skaffa barn är det bästa jag gjort, och jag som inte tänkte ha några D . Trevlig helg. kram

  EN mölnbobo: Mm lite stressande var det allt 😉 . SKönt att inskolningen går bra. Det går bra för Felix också. Lycka till på måndag. kram

  Petra: Haha ja kanske 😉 . Jag hade mycket tyckande om barn innan jag fick Felix och så fel man kan ha. kram kram

  Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s