TGIF

Fredag igen! Härligt! Igår eftermiddag var Felix farmor och farfar här så jag hann åka och handla. Skönt att slippa det idag. Idag får jag väl ägna mig åt det roliga – städning. Om jag hinner. För just nu är Felix på precis allt. Och då menar jag verkligen ALLT.

Vilken natt. Felix sov nästan ända till klockan åtta. Inte illa pinkat. Jag vaknade före honom och var tvungen att peta på honom för se om han levde. Hans mat-och-sovklocka har ju varit i olag ett tag nu men igår funkade den perfekt 😀 . Hoppas att det håller i sig.

Vad gör ni denna härliga fredag?

6 reaktioner på ”TGIF

 1. Ska testa ditt recept nedan, har köpt en massa kött av en bonde. Nöt och älg. Du har inga bra älgrecept, jag har aldrig lagat älg…Förutom mulen då =) Härligt att Felix sov så länge, det är vardagslyx för en småbarnsmamma det!

  ha en bra helg!

  Gilla

 2. CC: Nä tyvärr inget bra men jag kan kolla runt lite 😀 . Hoppas du också får en härlig helg. krma

  kerstin: Åh vad kul med tjejmiddag. Hoppas ni får det mysigt. kram

  Mia: ja vi får väl se, en gång är ingen gång 😉 . Hoppas lilla H lugnar sig på natten snart. kram

  Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s