Monki-business

Idag efter tandläkaren passade jag och Felix på att ta en snabb sväng ner på stan. Vi började med lunch/fika på stammisstället och sedan spanade vi in Monki som öppnade i torsdags. Hittade massor av fina grejer men fastnade för den grå koftan. Har letat länge efter en och söta ParisLisa har också hållit ögonen öppna. Men nu äntligen hittade jag en. Love it – att Monki kommit till stan alltså 😀 .

6 reaktioner på ”Monki-business

  1. Jag fick lätt panik när jag försökte armbåga mig fram i butiken i torsdags – tillsammans med stans hög med tonåringar. Help. Tur att jag hade vägarna förbi GBG i helgen och kunde haffa Monki-plagg där. Butiken i Kompassen (i GBG) är grymt cool och i två våningar för den som känner sig sugen att shoppa och är i GBG-krokarna.:-)

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s