Formex – update

Åhh vad roligt det var på Formex. Jag skulle kunna gå där från morgon till kväll – alla dagarna! Det finns ju så mycket fina grejer och man blir verkligen supersugen att komma igång med något eget. Många härliga idéer fick jag. Felix skötte sig galant och var snällabebisen hela dagen lång. Han var i sitt esse med alla som pratade med honom och alla fina färger överallt. Tack snälla Sofia för att jag och Felix fick följa med 😀 .

Väl hemma igen så beställde vi onlinepizza och kollade på Röd Drake (sista hannibalfilmen). Jag hade inte sett den innan. Lite ruggig var den allt. Under natten har jag besökts av de mest konstiga drömmar. Tänk er huvudet fullt av inredning och kannibaler 😉 .

2 reaktioner på ”Formex – update

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s