BVC-tantens ankomst

Idag kommer BVC-tanten hem till oss och ska göra Boeltest. Jag tycker alltid man känner sig som en skurk, som de ska kolla upp när de kommer. Jag vet att det är rutin och jag tycker verkligen det är jättebra att de gör hembesök och kollar hur småkottarna mår och har det. Men ändå…

3 reaktioner på ”BVC-tantens ankomst

  1. Är lite rädd för BVC-tanten… Hon kommer till oss om några veckor, och vi har inte barnsäkrat än hemma, eftersom vi varit i sommarstugan hela sommaren. Väntar mig en utskällning 😦 Och så har de väl anmälningsplikt?

    Gilla

  2. AnnaPanna: Ja men lite så är det 😉

    Bibliotekarien: Det är nog ingen fara 😀 , vårt sa hon inte så mycket om. Kanske bra om vi satte upp grindar (har ju 4 trappor i huset) men barnsäkra kontakter behövde man inte. De är säkrade som de är. Aha, det visste inte jag. Det var typ det enda.

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s