Full rulle idag

Idag är det verkligen späckat schema. Jocke & Fred ska till tippen, sen är det BVC-besök, åka och köpa blomsterlådor, direkt till babysim, fika hos Linda och sen ytterligare en sväng till Tuna Park. Ikväll blir det grillning i Jocke & Annas stuga. Fullt ös helt enkelt 😀

Vad gör ni denna härliga soliga dag?

6 reaktioner på ”Full rulle idag

 1. Jobbar, ska til MVC (min mamma måste skjutsa mig då jag inte kan gå längre och inte har någon bil den här veckan), ska ha över mammorna i min gamla mammagrupp på middag ikväll så jag lägger nog ner jobbet tidigt och lagar lite mat istället.
  Roger & Dagmar är borta hela veckan så jag har huset för mig själv.

  Kram, kram!!

  Gilla

 2. Jobbar. Eller förresten det var överdrivet, jag är närvarande på jobbet kan man säga. Har ju inte så mycket att göra just nu varför det känns extra tråkigt att inte få leka i solen en dag som denna! Ikväll ska jag också träffa mammagruppsmammor på middag och vin!

  Gilla

 3. Jobbar! Och på lunchen var jag och Kattis och shoppade. Det var roligt =)Till mig: vita linnebyxor, söt kjol som jag såg smal ut i (!), vitt linne och top. Kattis shoppade bruna byxor. Kram!

  Gilla

 4. Annika: Låter mysigt med lite middag 🙂 . När kommer bebben? Vad härlig med huset för sig själv lite. Kram

  Fåfängan: mmm verkligen! 😀

  Johanna: Hoppas att det gick bra med uppsatsen

  Martina: Nämen vad trist. Hoppas du får det mysigare ikväll. 🙂

  CCC: Vilken härlig shopping. Hälsa Kattis så mycket. kramis

  Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s