5 reaktioner på ”Ersättning

  1. Vad skönt!! Kom ihåg och pumpa lite extra eller amma lite mer bara. Jag hamnade i ”moment 22” med lilleman. Han blev mätt och ammade mycket mindre. Mjölken stockade sig och jag fick kämpa för att komma tillbaka på amningsbanan igen… Men det gick! Kram på dig!

    Gilla

  2. Skönt att det funkade bra. Källa fick bebisemp redan när hon låg på Neo och sedan ett par veckor tillbaka så har det inte räckt med att bara amma, hon blir inte mätt helt enkelt. Så på kvällen och ibland på natten och morgonen får hon lite bebisemp också. Fungerar jättebra för oss och väldigt skönt för mig att kunna åka bort en kortare stund och ändå veta att hon har mat.

    Gilla

  3. Sara: Ja visst är det härligt att kunna åka iväg en sväng. Vi har haft mjölk i frysen som jag pumpat ur tidigare (pumpade hela tiden eftersom Felix sondmatades) men nu börjar den ta slut. Så det känns härligt att han tar ersättning. Vad skönt att även Källa gör det 🙂

    Gilla

Vad kul att du vill skriva nåt ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s